criteris d’avaluació

La ruta literària que faran els alumnes no consistirà en una eixida qualsevol, sinó que tindrà finalitats acadèmiques i requerirà d’un treball previ, durant i posterior a la ruta. Aquest treball serà el que nosaltres avaluarem.

En primer lloc, com que la ruta és del llibre de Ferran Torrent Gràcies per la propina, se l’hauran de llegir abans del dia de la ruta. Com realitzarem l’activitat després de Pasqua, els alumnes tindran totes les vacances  per a llegir-se el llibre. Quan tornen a classe, la manera de comprovar si s’han llegit el llibre serà la següent:

Portarem una bossa plena de paperets en què estaran escrites diferents preguntes relacionades amb el contingut de l’obra. Cada alumne haurà d’extraure un paperet (hi haurà uns 25-30) i contestar la pregunta que hi aparega (així amb tots els alumnes). Aquesta prova comptarà un 40 % de la nota de lectura.

En segon lloc avaluarem les activitats que faran abans, durant i després de la ruta (aquestes tasques seran explicades posteriorment). Aquest apartat constituirà el 20% de la nota.

Per últim, comptarà un 40% l’assistència a la ruta i la participació en la lectura de textos i les activitats que es desenvolupen ( llegir textos, preguntar a Ferran Torrent, etc.).

El llibre, les activitats i la ruta formaran la nota de lectura del tercer trimestre , una nota que suposarà el 20% de la nota final de l’avaluació.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s